AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK, HÍREK


Zárórendezvény és könyvbemutató


Szeretettel meghívjuk a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Medicina Könyvkiadó Zrt. együttműködésében megvalósult, „Az orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus alapképzési szak és a klinikai laboratóriumi kutató mesterképzési szak tananyagfejlesztése” című projekt zárórendezvényére és az azt követő könyvbemutatóra.

Helyszín: Budapest / MTA Könyvtár (Budapest V. ker., Arany János u. 1.)

Időpont: 2011. december 6.

A rendezvényre szóló meghívó és a részletes program az alábbi linken érhető el:
http://www.etk.pte.hu/!feltolt_palyazati/meghivo.pdf

http://www.etk.pte.hu/!feltolt_palyazati/program.pdf

Kérjük, a gördülékeny szervezés érdekében részvételi szándékát 2011. november 28-ig szíveskedjen jelezni a 06 (72) 501-500/37770 telefonszámon vagy a gabriella.mattenheim@etk.pte.hu e-mail címen.

Tisztelettel kérjük, hogy értesítse a programról munkatársait is.

Köszönettel és tisztelettel:

Prof. Dr. Kovács L. Gábor, egyetemi tanár, a projekt szakmai vezetője 

Dr. Lampek Kinga, főiskolai tanár, projektmenedzser

Mattenheim Gabriella, pályázati ügyintéző

 


A projekt fizikai megvalósításának tervezett napja 2011. 12. 30-ra módosult.


A magas színvonalú munka befejezéséhez a tervezetthez képest további három hónapra szüksége van a projektben dolgozó munkatársaknak, így változás bejelentést nyújtottunk be az ESZA-nak (Közreműködő Szervezet). A benyújtott változás bejelentés tudomásul vételéről szóló értesítés alapján a projekt december végi befejezése lehetővé vált.Elindult  a Klinikai laboratóriumi kutató mesterképzés a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán.


A Klinikai laboratóriumi kutató mesterképzési szak indítását a Debreceni Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem konzorciumi együttműködésben, a TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0054 projekt keretében, az Európai Szociális Alap támogatásával valósították meg. A képzést 2011 szeptemberi indítással mindkét egyetem elérhetővé tette a diplomás továbbtanulni vágyók számára, és a nagyszámú jelentkezőnek köszönhetőn a PTE a képzést el is indította. Jelenleg a képzés 17 fővel, levelező tagozaton zajlik, az Egészségtudományi Kar pécsi telephelyein.